Elämyspaketti

Ralliautokyyditys ei ole vain autossa istumista, vaan se on itsensä ylittämistä, jännitystä vatsanpohjassa ja seikkailun jälkeistä hyvää oloa. Tämä elämys ei unohdu koskaan.

Kyydityksen lisäksi voimme järjestää myös niin, että saat itse ajaa ralliautoa. Tällöin Co-Motorsportin kuljettaja ohjeistaa kartanlukijan paikalta.

Tuo itsesi, kaverisi, työtiimisi tai asiakkaasi kokemaan rallin huuma. Yhdessä kokeminen nostattaa yhteishenkeä, parantaa liikesuhteita ja antaa ikimuistoisen elämyksen. Paketti sopii myös mainiosti syntymäpäivälahjaksi tai polttariporukalle.

Jokainen osallistuja saa muistoksi GoProlla-kuvatun videon ja/tai Dronella kuvatun ilmakuvavideon sekä valokuvan ralliauton kyydistä.

Teemme kyyditsemistä kesäolosuhteissa soralla tai asfaltilla ja talvisin talvikelillä. Esimerkiksi Jurvan Botniaring tarjoaa hyvät puitteet kyyditykselle ja ajamiselle.

Elämyspaketteihin on mahdollista sisällyttää myös ruokailu, saunominen ja majoitus. Botniaringin lähistöllä sijaitseva vuokrahuvila Villa APR on vuokrattavissa erilaisille ryhmille. Paketit soveltuvat 5–10 henkilölle.

Lue lisää Botniaringistä täältä https://www.botniaring.fi/

Ja Villa APR:stä täältä http://www.villaapr.fi/

Huom!

Noudatamme kyydityksissä kaikkia kansallisia AKK:n määrittelemiä turvallisuusvaatimuksia. Turvavarusteisiin kuuluvat auton turvakaaret, kuppipenkit 6-pisteturvavyö, kypärä, paloa hidastavat asut, hansikkaat, niskatuki ja kypärä.

elamyspaketti

Elämyspaketti