13.02.2021

Co-Motorsportille hyvät tulokset Ähtärin Mesikämmen rallista

Co-Motorsportin kuljettajat kilpailivat 13.2.2021 ajetussa Ähtärin Mesikämmen rallissa. Kuljettajana nuorten luokassa Tuukka-Matias Kivioja kartturinaan Martti Lähdesmäki. 4-veto luokassa Jukka Ketomäki käskytti Mitsubishi Lancer Evo 7 ja vierellä istui Kari Kuivinen.

Molempien kuljettajaparien kisa meni loistavasti. Nuorten luokan SM kilpailuun valmistuva Tuukka-Matias ja Martti ajoivat tasaisen ja virheettämän ajon ja se riitti 3 sijaan. Eroa voittajaan jäi 37,3 sek. Fiilikset olivat hyvät ja auto pelasi moitteettomasti.

Jukka Ketomäki palasi ajopuuhiin epäonnisen Pohjaanmaanrallin 0-kuskin tehtävistä. Tuolloin auton tekniikka petti vauhdista ja tuloksena oli raju ulosajo. Edellisestä Jukan talvirallista onkin aikaa ja pienen jännityksen kuljettaja myönsi ennen starttia. Kisassa Ketomäellä oli MRF Tyres nastapyörät ensimmäistä  kertaa, toki lyhyt testi näillä oli ajatte edeltävänä iltana. Rengas ja kuljettajapari toimi loistavasti ja tuloksena oli luokan toinen sija joka on kova saavutus pitkän tauon jälkeen. Eroa luokan voittajaan Ville Hautamäkeen jäi lopulta ainoastaan 13,5 sek. Yleiskilpailun voitti Toyotan tuore tallipäällikkö Jari-Matti Latvala.